25.1.2013

Hukka-Haaste alkaa nyt! 5 viikkoa, yli 20 lajia


 Kramppikuumeen ensimmäisen haasteen tyyssija löytyy Oulun keskustan liepeiltä, Liikuntakeskus Hukasta. Mistä on kyse?

"Haastan itseni kokeilemaan kaikki Hukan tarjoamat ryhmäliikuntatunnit ja rankkaan ne kategorioittain kunnes jäljellä on vain yksi voittaja", toteaa tomerasti haasteen suorittaja, allekirjoittanut, eli siis minä, kolmannessa persoonassa. 5 viikon urakka on alkanut, toivottavasti pää ja kroppa kestää :D.

Pian on tulossa ensimmäinen päivitys, sillä aamupäivällä kävin jo testaamassa kaksi ensimmäistä tuntia, ja voin kertoa, että kramppeja on tulossa.

Homma etenee näin:

- Testit suoritetaan satunnaisessa järjestyksessä ja arvioidaan yksinomaan palvelun käyttäjän, eli minun kokemukseni mukaan. Tietty pidän silmät ja korvat auki mitä paikanpäällä juoruillaan ja mikä on yleinen henki. Kuitenkin päätin jättää mustat, eli kaikkein vaativimmat tunnit loppuviikoille, ymmärrätte varmaan..

- Raportoin tuntemuksiani ja vertaan tunteja keskenään, ja kerron kenelle suosittelisin kyseisiä tunteja.

- Tunnit ja lajit rankataan ensin kategorioittain kaikkia tunteja testattuani, sitten verrataan kategorioiden voittajia, kunnes on jäljellä yksi, se kaikkein parhain.

- Lähtötilanteeni arvioi Hukan asiantuntija ensi viikolla, ja siihen peilaan myös kunnon kehittymistä ja tuloksia viiden viikon jälkeen!

- Hukan tarjonnassa on mukana 8 erilaista Les Mills- tuntia, sekä 14 Hukan omaa tuntia, eli yhteensä 22 erilaista tuntia plus kuukausittain vaihtuvat ekstratunnit, joille yritän ehtiä myös. Tämä tarkoittaa vähintään 4,4 suoritettavaa tuntia viikossa, jotka minun tulee käydä. Jonain viikkoina voi tulla enemmän, joinain vähemmän, mutta tuosta keskiarvosta puhutaan.

Toivon rutkasti kannustusta tähän urakkaan! Toivottavasti joku muukin innostuu kokeilemaan uusia liikuntamuotoja mun vauhdittamana. Olisi myös kiva tietää miten sinä liikut ja mitä lajeja olet kokeillut ja mihin olet mahdollisesti jäänyt koukkuun.  

Tiedossa on hikiharpaloita, hiostusta ja arvatenkin maitohappoja ja kunnon kramppeja, sillä minähän en kesken lopeta enkä tee mistään liikkeestä sitä helpotettua versiota ;).

Hyvää viikonloppua kaikille, terkuin Marika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti